ЗСУ ОТРИМАЛИ МОДЕРНІЗОВАНИЙ ТАНК Т-72К

21.11.2018 14:13

Збройні сили України отримали сучасну модифікацію командирського танка Т-72К, яка є подальшим розвитком моделі Т-72АМТ, що була представлена Державним підприємством «Київський бронетанковий завод» у 2017 році.

 Передача нової машини відбулася на території ДП «Київський бронетанковий завод». Разом з Т-72К військові також отримали декілька відновлених Т-72, 5 БТР-3, 6 СБА «Варта», ПТРК та міномети.

Повідомляється, що оновлений командирський танк оснащений динамічним захистом нового покоління «Ніж», який також встановлюється на деякі інші сучасні моделі українських танків. Крім того, модернізована машина має сучасні засоби цифрового захищеного зв‘язку та супутникової навігації, завдяки яким підвищується ефективність управління танковими підрозділами.

«Сьогодні українським військам ми передали десятки одиниць озброєння, серед яких – командирський танк Т-72К. Він оснащений динамічним захистом нового покоління «Ніж», який також встановлюється на танки БМ «Оплот» та БМ «Булат». Ця командирська машина обладнана сучасними засобами цифрового захищеного зв‘язку та супутникової навігації, яка дозволяє значно підвищити ефективність управління танковими підрозділами», - заявив на церемонії передачі техніки Перший заступник Генерального директора ДК «Укроборонпром» Сергій Омельченко.

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode