"ЗСУ нас рівняють з землею": терорист "ДНР" поскаржився на втрати під Авдіївкою (відео)

05.07.2017 14:36

За словами командира терористів, снайпери сил АТО бачать, що відбувається в окопі бойовиків, і контролюють ситуацію.

Сили АТО методично знищують позиції окупантів т.зв. "ДНР" в районі Авдіївської промзони, займають стратегічно важливі висоти і ліквідовують велику кількість найманців. Командир взводу бойовиків т.зв. «ДНР" з позивним "Погранец" розповів про ситуацію під Авдіївкою.

За словами терориста, відстань між позиціями ЗСУ і "ДНР" не більше 70 метрів. Снайпери сил АТО бачать, що відбувається в окопі бойовиків, і контролюють ситуацію. "Він бачить, що робиться в окопі - пересуватися важко ...", - каже бойовик. На питання про кількість поранень відповідає: "Достатньо. Більш ніж хотілося б. Ми стояли тут з грудня по травень, по 6 травня. Важкі бої. Взимку було легше. З'явилася зеленка .. і практично за місяць ми зазнали втрат, як за 4 місяці взимку. Багато".

Окупант каже, що ЗСУ працюють гранично професійно. "Рівняють з землею (позицію бойовиків "ДНР "), на наступний день беруть іншу позицію, поки не зрівняють з землею. І втрати, і важко хлопцям під безперервним вогнем перебувати", - скаржиться бойовик.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CAuPhGFkRUA

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode