Як діє російська пропаганда

16.11.2018 11:46

Росія витрачає шалені кошти на пропагандистів, які провокаціями і впливом на свідомість глядачів дозволяють їм перемагати в інформаційних боях. І не тільки у країнах колишнього радянського союзу, а й навіть у таких розвинених європейських державах, як Німеччина, Велика Британія.
Активні наступи Росії на інформаційному фронті – доволі мудра стратегія. Адже в країнах Європи діє свобода слова і не карається діяльність кремлівських пропагандистів, які ефективно підсилюють дію проросійських каналів.
Фабрика тролів і провокаторів діє не завжди поодинці. Інколи Росія застосовує масштаби цілої країни, більше того європейської. Такої як Угорщина. Тамтешнє керівництво зараховують до друзів Путіна. Тому через них Кремль намагається розколоти Євросоюз і додати проблем Україні. В амбітних планах Росії розширити географію пропагандистського впливу. Хоча зараз зосереджена на Україні. Але невдовзі інформаційна артилерія завдасть ударів по Заходу, адже там скоро вибори. А безкарна словесна зброя має допомогти до влади привести зручних для Кремля кандидатів.

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode