"Ворог б'ється в істериці. Він програє і метається між повною капітуляцією і повномасштабним вторгненням"

07.09.2016 16:44

За останні дні з'явилося багато повідомлень про прольоти ворожої авіації на різних напрямках. Деякі повідомлення відверто панічні.

Волонтер Мирослав Гай в facebook прокоментував інформацію про прольоти російської реактивної авіації над окупованим Донбасом.

Ось що він написав: "За останні дні з'явилося багато повідомлень про прольотах ворожої авіації на різних напрямках. Деякі повідомлення відверто панічні.

Багато блогерів і організації отримали такі розсилки - бійці бояться, що ці факти порушення залишаться невідомі або не зафіксовано. Хочу всіх заспокоїти. Наші штаби чудово обізнані про те, що відбувається. Кожен такий випадок фіксується і доповідається. І повірте, таких випадків більше, ніж один проліт сьогодні над Донецьком.

Противник переслідує кілька цілей:

1. Паніка і поява в ЗМІ страхітливих повідомлень з подальшим звинуваченням нашого командуванням в бездіяльності.

2. Провокація ВСУ на збиття такого літака. Це особливо важливо зробити в переддень публікації доповіді по збитому Боїнгу - можна буде звинувачувати Україну в використанні ППО. Також, у випадку збитті нами літака це стало б додатковим приводом для звинувачень України в агресії. Упевнений, що РФ тут же б заявило про те, що літаки літали в рамках навчань «Кавказ 16», про що нам повідомляли і, що збили навчальні літаки без зброї і т.д., які залетіли випадково або на запрошення керівництва ОРДЛО.

3. Вичислення наших ППО. Сьогодні і вчора літаки РФ залітали в Естонію і Латвію - ті теж не збивають. Йде важка і складна гра. Упевнений, що незабаром ми почуємо офіційні заяви від українського політичного керівництва, зроблені на міжнародному рівні. Не здивуюся, якщо таку заяву буде спільним з нашими зарубіжними партнерами.

Не треба панікувати. Йде важка щоденна робота. Ось-ось почнуться планові збори резервістів. Заходить важлива допомога від наших друзів. Зрозумійте, ворог б'ється в істериці. Він програє і тепер кидається між повною капітуляцією і повномасштабним вторгненням".

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode