Прикарпаття напередодні позачергових виборів заполонили різноманітні заходи

09.07.2019 17:14

         Прикарпаття напередодні позачергових виборів народних депутатів заполонили різноманітні заходи, конкурси, фестивалі – все для людей, точніше для виборців.

         Хтось з кандидатів возить прикарпатців на відпочинкові тури, хтось проводить концерти, спортивні змагання, де дарує різноманітні подарунки, інші вирішили не придумувати нічого нового і роздають гречку, ковбасу і навіть алкоголь.

         Чи до цього ми йшли всі ці роки революцій, війн і страждань? Щоб так низько цінувати своє виборче право? Чи цього від нас хоче цивілізований світ?

         А де боротьба програм, ідеологій? Де правова і політична культура? Де звіти і пророблена політиками робота під час попередній каденцій? А саме головне, де аналіз цієї роботи суспільством? Не проплачених телеканалів, які вкладають в голову, все що їм замовлять фінансові донори. Суспільство дивує своєю байдужістю, жагою швидкого і безперспективного збагачення або просто сліпого прийняття рішень.

         Суспільство втомилося. І в цьому немає нічого дивного. Але це не  привід заганяти країну у прірву, віддавати голос тим, кому напишуть кращі рейтинги і перспективи соціологи. 

         Втомлене суспільство дуже близько підходить до безнадії, апатії, відчайдушних рішень та дій. Системний і безсоромний, нічим не прикритий обман тільки додатково розпалює окремі гарячі голови.

         Одні підкуповують виборців, інші їх викривають, сподіваючись отримати додаткові електоральні дивіденди. Потім вони міняються місцями.

         В результаті перемогу отримують ті, хто каже, що тільки чергова революція і тотальна чистка еліт здатна виправити ситуацію. І на цей раз заяви і заклики таких патріотів не обмежаться вимогами відставки Уряду чи імпічменту Президента. Це ми вже проходили. Тепер градус протестів буде вищий, і наслідки будуть більш трагічні.

         Жага влади, жага наживи, які оволодівають нашими кандидатами в депутати штовхають їх на дії, що викликають роздратування у пересічного громадянина. Вони ж, через ці амбіції «допомогти людям», роблять наших кандидатів сліпими та недалекоглядними. Підливання масла у вогонь може і призведе до того, що цей же ж вогонь їх і пожере.

         Людський гнів сліпий та безвідповідальний, масами важко управляти в країні, де моральні цінності нівельовані її лідерами і тими, хто хоче прийти на їх місце під тими ж гаслами, тільки в новій партійній обгортці.  

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode