На Донбасі за добу загинули двоє російських військових, ще четверо поранені

02.08.2016 15:02

РФ далі відправляє своїх солдатів помирати до України. Так, доля кадрових російських військовослужбовців, які воюють на українській території на стороні терористичних-сепаратистських угруповань, закінчилася для них трагічно.

За п'ятницю, 29 липня, в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинули мінімум двоє військових Збройних сил Росії. Про це повідомила в суботу прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. "Протягом доби підтверджені втрати противника склали двоє загиблих і четверо поранених військовослужбовців 11 окремого механізованого полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 2 (Луганськ) і 7 (Дебальцеве).

Росія і надалі намагається приховати втрати своїх військовослужбовців, які ведуть війну в Україні. На даний час, на території Донецької і Луганської областей воюють близько 6 тис. кадрових військових РФ. За весь період бойових дій на сході України загинули понад 1,6 тисячі військовослужбовців Російської Федерації. Проте Росія продовжує наполягати, що її війська не беруть участі у конфлікті в Україні, однак ігнорувати свіжі могили її солдатів, вбитих на Донбасі, стає дедалі важче. 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode