«Місце зброї на фронті»

14.07.2020 15:30

На сході України вже четвертий рік триває війна з московським агресором. На жаль, її відлуння чути по всій території країни, і Прикарпаття – не виняток.

Все більше зброї, боєприпасів та вибухівки вилучають на теренах регіону. Хтось привозить такі предмети зі сходу в якості «сувенірів», не усвідомлюючи, яку небезпеку вони несуть на мирній території. Інші намагаються налагодити на зброї бізнес, не розуміючи, що грають на руку Кремлю. Адже незаконний обіг засобів ураження допомагає кураторам «з-за порєбріка» озброювати поплічників для виконання специфічних завдань в середині України. А це мінування колій, і напади на ветеранів АТО, і підривів пам’ятників та інші провокації.

Окупувавши Крим та частину Донбасу, Путін зустів не лише несподіваний збройний опір, але й неочікувано для себе устряв у дипломатичне протистояння з усім світом. Тепер кремлівському карлику треба вислизнути з зашморгу, який він сам собі зав’язав. Не маючи можливості почати повномасштабну війну, він використовує уже не раз перевірений спосіб – провокує в Україні терор.

І цей терор біля наших домівок. У заклопотаному столичному Києві. У сонячній Одесі. У тихих тилових областях, як Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська.

Хлопці на сході ризикують своїм життям задля нашого спокою. Тож везти зброю туди, де панує оплачений тисячами життів мир, – означає не лише допомагати агресору, але й зневажати жертви, які українські герої приносять заради нас.

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode