Хто такі франківські активісти ВО «Голос»?

22.02.2017 09:08

Пропонуємо звернути увагу на діяльність так званих «громадських активістів». В цьому контексті привертає увагу діяльність громадської організації «ВО Голос». Організація позиціонує себе як правозахисна, серед основних завдань якої: відновлення конституційних прав громадян, сприяння правовій обізнаності, боротьба з корупцією. Голова організації – народний месник, захисник всіх «струджених і обтяжених» корупцією чиновників та правоохоронців – екс-міліціонер та кандидат в мери міста – Ростислав Гудзінський і його поплічник екс-міліціонер Віталій Чорненький. Як подейкують колишні колеги по погонах, цей діяч дивом уникнув притягнення до відповідальності за ненависне йому хабарництво та поспіхом покинув ряди силової структури. Якийсь сюрреалізм та й годі!

Віднедавна «активісти» влилися у новий український мейнстрім та розпочали нелегку боротьбу на поприщі очищення влади, використовуючи для цього не зовсім законні методи. Представники громадськості відвідують різноманітні установи, влаштовуючи театралізовані дійства. Не секрет, що на клоунади екс-міліціонерів давно ніхто не звертає уваги. Як то кажуть, собака гавкає, а караван іде. Та кожного разу «самопроголошені люстратори» вигадують нові дешеві провокації, які самі ж фільмують та публікують в мережі Інтернет на спеціально створеному і доволі сумнівному ресурсі «Голос-інфо» і у соціальних мережах, а також у газеті «Голос народу Івано-Франківщини». Такі псевдо-викривальні «ексклюзиви» час від часу «шокують» громадськість. Для цього «франківські робінгуди» не гребують жодними методами, до прикладу, можуть видавати себе заступниками директорів державних підприємств, куди колись працевлаштовувались з метою розкрадання державного майна, а після звільнення не можуть змиритися з ганебною втратою крісел.

Участь пана Гудзінського у якості доповідача в Антикорупційному форумі продемонструвала політичні амбіції цієї особи, яка намагається створити собі репутацію, взиваючи то до пам’яті Небесної Сотні, то до учасників АТО. Не будучи ні учасником подій на Майдані, ані учасником війни на Сході, подібні самозванці оскверняють пам’ять полеглих героїв, намагаючись спекулювати на їхньому великому подвизі та завоювати прихильність громади перед можливими достроковими парламентськими виборами.

А тепер, ці панове уже притягнули на Прикарпаття  «великого» борця з корупцією М. Саакашвілі, стосовно якого у Грузії порушено кримінальну справу і який боїться повернутися до власної країни. Видно страшно, бо є чому…

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode