ДТП в АТО: постраждали четверо армійців

26.12.2016 11:15

У Кремінському районі внаслідок зіткнення автобусу з автівкою травмовано четверо військовослужбовців ЗСУ

20 грудня, приблизно о 09.00, на 117 км автодороги Т-13-02 КПП «Танюшівка-Старобільськ-Артемівськ» у селищі Варварівка, Кремінського району що на Луганщині, сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими.

За попередніми даними, 40-річний водій автобусу «Mercedes Benz», мешканець Донецької області, рухаючись з міста Старобільськ у напрямку міста Рубіжне, не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв бокове зіткнення з військовим автомобілем «УАЗ-3741», під керуванням 43-річного водія, мешканця Дніпропетровської області, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП водій та три пасажири автомобіля «УАЗ-3741» (військовослужбовці ЗСУ) отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Усіх постраждалих госпіталізовано до одного з медичних закладів області. В автобусі ніхто не постраждав.

Матеріали за даним фактом ДТП внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове слідство.

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode