Андрій Садовий продовжує сміттєвий шантаж

12.07.2017 10:20

Політики кажуть, що «чорного» піару не існує, і не важливо, в якому контексті тебе згадують, головне - щоб не забували. Тож нещодавній брифінг у Львові міський голова знову використав як майданчик для піару на смітті.

Спілкуючись з журналістами 10 липня, Андрій Садовий зробив шокуючу заяву про те, що кошти на оплату вивезення сміття обласною владою «ми будемо врізати в культурі, медицині, освіті, де ми будемо менше робити робіт по дорожньому господарству, бо безпека міста – на першому місці, а невивезені майданчики – це біда, бо це загроза захворювань». 

https://lviv.molbuk.ua/quote-of-the-day/969-sogodni-200-ne-prosto-krytychno-a-zhakhlyvo-krytychno-perepovnenykh-maydanchykiv-sadovyy.html

Маніпулювання піар штампом «сміттєва блокада» виявилося настільки вигідним для міського голови Львова, що навіть після того, як обласна державна адміністрація перебрала на себе вивезення львівського сміття на полігони області, він вирішив продовжити експлуатувати чутливу тему та додавати їй гостроти.

Андрій Садовий небезпідставно сподівається, що у громадян України коротка пам’ять, і ніхто не запитає, як йому вдавалося легко відшукати кошти на пальне для сміттєвозів до Чорнобиля, Києва, Рівного, Тернополя, Черкас, Шепетівки, Луцька, Полтави, Івано-Франківська, Горішніх Плавнів. Дніпра, а ось для вивезення на полігони області грошей раптом забракло.

Після таких заяв ще більш удаваною виглядала турбота про львів’ян, коли пан мер зауважив, що переповненими досі залишаються 200 контейнерних майданчиків. Міський голова традиційно забув уточнити, що міська рада проголосувала за передачу повноважень із вивезення сміття до ЛОДА лише 29 червня. Обласна влада вже вивезла непотріб з 550 майданчиків, провела миття баків та дезінфекцію території. До того ж, запровадила зважування сміття, аби перевізники, яких у 2013 році визначила Львівська міська рада, не везли сміття «наліво», економлячи гроші за складування на полігонах. Щодо 200 майданчиків, на яких іще залишилося сміття. То вони перебувають в обслуговуванні фірми «АВЕ Львів», директора якої суд арештував за викрадення 600 тисяч гривень з міського бюджету через укладання фіктивного договору на вивезення сміття. Обласна державна адміністрація залучила до прибирання цих майданчиків інших перевізників.

Втім, якщо українець хоче, щоб політик його обманув, то ані здоровий глузд. ані виважені аргументи не допоможуть. Чекаємо мітингів від вчителів та лікарів за державне фінансування львівського сміття та на підтримку мера – міцного господарника?

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode