Як перемогти російську брехню?

18.05.2017 16:10

Брехню можна перемогти тільки правдою. Але ж як людям довідатися коли правда, а коли брехня, якщо найвища особа в державі та їй підпорядковані ЗМІ не дихнуть, як не брехнуть? Путін і його пропаґандистська армія давно перевершили нацистського брехуна Ґебельса, який тримався правила: чим неймовірніша брехня, то більше можливості, що їй повірять.

Світ дуже повільно реаґує на російську брехню, бо навіть не може собі уявити, щоб так безсоромно, цілеспрямовано, цинічно хтось міг брехати. Російський президент, як перша особа в державі, „завдає тон”, а його оточення та ЗМІ брешуть не тільки по цілому світу, але й власному народові.

Активність Кремля на всіх ділянках суспільного, спортивного та політичного життя спрямована виключно на те, щоб відвернути увагу від вчиненої аґресії проти України, від порушення міжнародного права РФ окупацією Криму, від збиття малайзійського літака російською ракетою, від понад 10 тисяч вбитих і 20 тисяч поранених, зруйнованих сіл і міст – як наслідок війни Росії проти України. Тому назвати можна Економічний форум, а використати його в пропаґандивних цілях, кінцевою метою яких є – домогтися зняття санкцій проти РФ, та „змусити” світ забути про порушення міжнародних норм поведінки, про руйнування прав людини, про інвазію російських військ в Україну, про анексію Криму, яку ніхто у цивілізованому світі не визнає.

Звичайно, що тільки ПРАВДОЮ можемо побороти кремлівську БРЕХНЮ. Але ми не повинні очікувати, що приїдуть озброєні солдати ООН, які звільнять окуповані міста та села Донбасу та Луганщини. Ми маємо не тільки право, а і обов’язок самі звільнитися від терористів і окупантів.

 

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode