Влучна стрільба мінометних розрахунків ССО новими українськими 60 мм мінометами

01.12.2017 15:59

На одному з полігонів бойової підготовки в районі відведення важкого озброєння АТО відбулись змагання мінометних розрахунків підрозділів Сил спеціальних операцій. Протягом дня бійці демонстрували свої здібності з вміння знищувати умовного супротивника як із відкритих, так і закритих позицій. Про це повідомляє Прес-центр штабу АТО.

За словами заступника командувача Сил спеціальних операцій полковника Петра Якимця, метою змагань є перевірка готовності особового складу до виконання бойових завдань, удосконалення польової виучки, а також впровадження нових форм і способів підготовки бійців.

Протистояння видались дуже насиченим та жвавим через жагу до перемоги та досвідченість кожного розрахунку, що надихало всіх учасників докласти максимум своїх зусиль.

Цей міномет як і міни до нього виготовляються в Україні на вітчизняних підприємствах.

Робота мінометних розрахунків ССО:

Нагадаємо, що у березні цього року для ССО презентували 60-мм міномет “Камертон” та як бачимо станом на грудень 2017 року він вже стоїть на озброєнні Сил спеціальних операцій.

Перші розробки 60 мм мінометів вітчизняним ВПК були продемонстровані у 2013 році на виставці “Зброя та безпека 2013” тоді був показаний КБА-118 від конструкторського бюро “Артилерійське озброєння”.

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode