Україна вшановує пам’ять мільйонів загиблих

04.05.2017 14:51

8-9го травня в Україна та світ вшановуватимуть  пам’ять жертв Другої світової війни. Згідно даних істориків наша держава втратила понад 7 мільйонів людей. Серед жертв були ті, хто воював у Червоній армії, у добровільних загонах ОУН УПА, хто перебував у концентраційних таборах гітлерівського та сталінського режимів, хто був вивезений на примусові роботи до Німеччини, хто загинув після Другої світової війни в боротьбі за незалежність.

8-го травня українці віддаватимуть шану жертвам репресій різних режимів. 9-го травня відзначатимемо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Враховуючи військову агресію з боку Росії нам необхідно згадати і героїв сьогодення: тих, хто відстоював право на свободу на Майдані, хто поліг за державу на Сході країни, хто захищає незалежність нині. Адже триває і пропагандистська інформаційна війна. Напередодні роковин, кремлівські «боти» не втомлюються поширювати в соціальних мережах Інтернет та в підконтрольних Росії ЗМІ, неправдиві історичні дані, які применшують роль українців у Другій світовій війні, а також розміщують провокаційні заклики, спрямовані на деструктивні дії під час проведення заходів.  

В цей період, нашим громадянам необхідно уникати конфліктів та зберігати спокій. Брехня російських ЗМІ, спрямована на поширення панічних настроїв в Україні, неповинна дати жодного ефекту. Жителям нашої держави потрібно обирати українські джерела інформації, які є об’єктивними та достовірними.  

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode