Сила нації - в її єдності

02.06.2017 11:12

Ідея єдності і соборності батьківських земель – так само, як і ідеї незалежності, державного суверенітету, сильної централізованої влади, - є головним змістом і смислом державницької ідеології більшості народів світу. Не став винятком і наш український народ. У будь-які часи знаходилися сміливі люди, які щиро прагнули до об’єднання українського народу, до збереження української державності.

Консолідуючим фактором соборності в Україні виступають міжнаціональна злагода і мир, толерантне співжиття титульної нації, корінних народів, національних меншин. Збереження одного з найсуттєвіших надбань новітньої суверенної України – міжнаціональної злагоди – є не тільки веління часу, але й запорукою соборного існування держави.

Зараз на Сході йдут кровепролитні бої, і саме там вирішується майбутнє України. Лише сила, воля та прагнення до свободи допоможе перемогти, відновити Україну. Зараз наша країна бореться за те, щоб у всьому світі рахували Україну як сильну, самостійну державу, яка може запропонувати усьому світу свою допомогу, свої скарби, та бездонні лани пшениці.

Саме в цей час необхідно зібратися з силами, об’єднатись, не опустити руки та перемогти так, як перемагали  завжди. Укщо подивитись на історію України, можна побачити, що наш народ не зламати, не посавити на коліна. А саме віра, бажання та прагнення допоможуть стати сильніше.

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode