Організуй кілька виїздів «людей Саакашвілі» до Києва і купайся в грошах

01.12.2017 11:19

Ні для кого не секрет, партійна діяльність в наш час ґрунтується на принципах бізнесу. Послуга за послугу, безплатний сир тільки в мишоловці. Саме тому провідних політичних активістів можна часто помітити за відпочинком на дорогих курортах, за кермом шикарних автомобілів, не доступних простим смертним. Можуть собі дозволити!

При цьому, представники партій часто відмовляються надавати будь-які коментарі у відповідь на питання про джерела фінансування.

Не є виключенням і прогресивна сучасна політсила «Рух Нових Сил», яка декларує боротьбу з корупцією та пропагує докорінні зміни в державі. Тому ми вирішили поцікавитися її провідними активістами у нашому регіоні та наскільки вони самі дотримуються своїх гасел.

Так, депутат Івано-Франківської обласної ради Марія Рудик (член фракції «Воля-РНС») не задекларувала купівлю нового автомобіля. Згідно чинного законодавства з протидії корупції це є суттєвою зміною в майновому стані, яке передбачає надсилання до НАЗК відповідного інформаційного повідомлення. Навіть після зауважень юристів партії, вона «сама собі вирішила» подати вказану інформацію у декларації аж наступного року. Про яку повагу до закону і прогресивність політика можна говорити, а партія це всіляко замовчує.

Схожа ситуація виникла з депутатом Надвірнянської районної ради Тетяною Пришляк. Остання, отримуючи дуже скромну заробітну плату обласного осередку «РНС», за рахунок «партійної каси», частенько роз’їжджає по закордонах. Не соромиться вона це робити навіть в такі важливі для вітчизняних політиків періоди як річниця Революції гідності та голодомору. Відпочивати потрібно, але поважати визначні події української історії мабуть потрібно більше.

А що саме цікаве, саме ці два «порядних» політика безпосередньо організовували виїзди учасників акцій протесту М. Саакашвілі у м. Києві. Мабуть лідер партії щедро «дякує» за проведену роботу в інтересах політсили.

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode