Черговий удар по Валентину Наливайченку

22.09.2017 18:37

Топ новиною сьогоднішнього дня став виклик лідера «Справедливості» Валентина Наливайченка на допит до СБУ.

На цьому тлі непоміченим залишилося затримання 20.09.2017 року в Запорізькій області чотирьох лідерів вірменського ОЗУ на чолі з його ватажком Арташесом Саргсяном на прізвисько «Арташ». Як це не дивно, але саме кримінальний авторитет «Арташ» є одним з основних спонсорів політичної сили Валентина Наливайченка.

Місцеве населення та бізнес Запорізької області вже довгі роки потерпають від злочинної діяльності А.Саргсяна та його поплічників, які фактично перетворили старовинний козацький край в зону страху та терору. Однак це не завадило відомому борцю із корупцією В.Наливайченку підтримувати з «Арташем» близькі стосунки та залучати кримінальника до партійної діяльності.

Чотирнадцять проведених обшуків та четверо затриманих за підозрою про замах на вбивство (у тому числі лідер злочинців А.Саргсян) суттєво обмежать ресурсну базу «Справедливості» та особисто В.Наливайченка.

Разом з тим, виникає логічне запитання до колишнього Голови СБ України, хіба він не знав з ким товаришує, і як це можна співвіднести з ореолом «останнього найбільш порядного та чесного спецслужбіста», який намагаються приліпити до Валентина Наливайченка його політтехнологи.

 

Назад

Контакт

IF.LIVE

© 2016 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode